Min egen side
 

 
     
   

 

 

 

 
     
 

Eller rettere sagt er det måske bedre at kalde den for 'Din side'. For siden er beregnet til at det er DIG, som skal komme med indlæg og lignende.

Her kan du komme med gode idéer, dele ud af gode erfaringer, spørge andre om lige hvad du har lyst til (arbejdsmæssigt ☺), dele en god oplevelse eller historie med os andre, ......
Send en mail/brev til din formand eller webmaster. Så bliver det lagt ind. Har du brug for hjælp til opsætning/formulering er vi behjælpelig med dette.

 
     
     
     
  06.09.12 indsendt af Poul Erik Nørgaard, Heltborg Kirke
 
 
 
Tryk på artiklen for en større udgave
 

 
   
 

09.08.12 af Kaj Emil Pedersen, Lødderup Kirke

EN WEBMASTERS FARVEL

Så er tiden kommet hvor jeg som din webmaster gennem 12 år, vil takke af.
Jeg siger tak for jeres tålmodighed og overbærenhed når hjemmesiden ikke har været optimalt kørende,- enten det så har været pga tekniske vanskeligheder eller menneskelige mangler udi IT's forunderlige verden.
Det har været en fornøjelse og stor tilfredsstillelse, at have været med til at starte vores hjemmeside op og siden drevet den efter bedste evner.
Lidt træls har det været at så få har haft lyst at ytre sig på mediet; det er og har været en mangel i mine øjne.

Nu er det så på tide at skifte den gamle kaptajn ud med en (forholdsvis!) yngre model.
Tag godt imod jeres nye webmaster Ernst Møller Lauridsen der er graver på Jegindø kirkegård, som de fleste nok ved og også kender.
Jeg har set den hjemmeside han i sin tid byggede op for Jegindø kirke, så I har noget at glæde jer til. Jeg har ikke selv haft lejlighed til at se hans udgave af hjemmesiden til FAKK-Thisted, men tror ikke vi bliver skuffede!.
Tag vel imod Ernst og den nye hjemmeside og bidrag nu med noget af alt det I oplever.

Til dig Ernst, - held og lykke på kommandobroen!
Når tiden kommer og du er klar til søsætning af det nye flagskib, sejler du bare ud på det store ocean,- så vil jeg tøffe i havn med den gamle skude og sige pøj-pøj og tak.

Venlig hilsen
     Kaj Emil Pedersen
     Fhv. webmaster

TAK for de fine ord Kaj.
Jeg vil prøve at videreføre hjemmesiden efter bedste evner.
     Ernst.

--- € ---- € ----- € ----- € ---- € ---

 

 
   
  01.08.12 af Ernst Møller Lauridsen, Jegindø Kirke

For os som var med på udflugten 2011 så vi, i 'Enemærkets Hostahave' ved Ringkøbing, en meget smukt holdt græsplæne. Én af de smukke detaljer var ar kanterne var pænt klippede.
Vilhelm Knudsen klippede jævnligt kanterne med en trimmer.
Jeg og andre har siden været på udkig efter den trimmermodel han brugte. Men mig bekendt kan den ikke købes længere.
Hermed kan jeg fortælle, jeg har fundet én som har næsten de samme funktioner. Jeg bruger den flittigt på kirkegården. Dermed slipper jeg for de lange græsstrå som hænger ud fra plænerne.
Hilsen Ernst.